Kik Vagyunk?

Megbízható partnerként támaszkodhat ránk, mindig támogatjuk a döntéshozatalban.

Alapelvünk

Alapelvünk, hogy magas színvonalon nyújtsuk könyvvizsgálati, adószakértői, és gazdasági tanácsadói szolgáltatásainkat ügyfeleinknek. Saját szakterületünkön felhalmozott tudásunk átadásával hozzásegítjük ügyfeleink döntéshozóit ahhoz, hogy jó döntéseket hozzanak, amelyek céljaik elérését támogatják. A szükséges információt és szakértelmet minden ügyfelünknek a számára legmegfelelőbben használható formában és csatornán juttatjuk el.

Emellett fontos számunkra, hogy megbízható üzleti partnerként ügyfeleink mellett álljunk.

Ügyfelek és az OA Zrt.

Ügyfeleinknek kivétel nélkül mindig tudásunk legjavát adjuk.

Munkánkat megbízhatóan, felelősségteljesen, és pontosan végezzük. Minden kérdést körültekintően megvizsgálunk, az esetleges kockázatokra ügyfeleink figyelmét felhívjuk.

Rugalmasak vagyunk, nincsenek megkötések. Mikor és hol találkozzunk, kivel és milyen csatornán kommunikáljunk, mikorra készüljünk el.

Megértjük az Ön problémáit. Meghallgatjuk Önt, Figyelünk Önre, és válaszolunk a kérdéseire. Mindig bizalommal fordulhat hozzánk.

Türelmesek vagyunk, és szívesen magyarázunk. Tudjuk, hogy Ön döntési helyzetben van, és szüksége van a támogatásunkra, így egy-egy témát akár hosszabban is megbeszélünk, alternatívákat javasolunk. Az üzleti döntésekből adódó számviteli-adózási hatásokat érthetően elmagyarázzuk.

Kommunikációnk során azt fogja tapasztalni, hogy érti amit mondunk, mert mi az Ön nyelvén beszélünk.

Könyvvizsgálati szolgáltatásunkat magas színvonalon nyújtjuk, mert tudjuk, hogy könyvvizsgálói jelentésünk az Ön üzleti kapcsolatainak egyik pillére.

 

Olivér Tóth
Tulajdonos

A szakmai munkáért felelős tulajdonos több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik vállalkozások adózása és könyvvizsgálata terén.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara bejegyzett Könyvvizsgálója, gyakorlatát nemzetközi könyvvizsgáló társaságnál szerezte,  Pénzügyi igazgatóként, Főkönyvelőként, Beruházási igazgatóként számos cégnél vett részt a felsővezetés munkájában.

Tapasztalatai:

  • átalakulások könyvvizsgálata
  • adó optimalizálás, adóképviselet
  • HAS szerinti könyvvizsgálat
  • IFRS szerinti beszámolók, riportok összeállítása
  • tevékenység alapú folyamatszervezés
  • cégértékelés felmérések, felmérések, elemzések, kockázatok azonosítása
  • jogszabály által előírt belső szabályzatok kidolgozása és aktualizálása
  • kontrolling rendszerek kialakítása
  • hitelkérelmek összeállítása, finanszírozási szükséglet optimalizálása